Musiikkialan ammattilaisten ”kokoontumisajot” pidetään nyt toista kertaa sunnuntaina 15.9.2024 Tampereen Komediateatterissa. Tervetuloa verkostoitumaan, tutustumaan ja tulemaan tutuksi. Myös lajin intohimoiset harrastajat ovat tervetulleita mukaan.

ILMOITTAUDU: meilaa osoitteeseen studio@radiomusa.fi

FAKTOJA

JUHLAPAIKKA: Tampereen Komediateatteri, Lapintie 3 a, Tampere

RAUTATEITSE tulevat löytävät helposti perille. Kävelymatkaa alle kilometrin.

PYSÄKÖINTI. Jos saavut omalla autolla, niin lähiympäristössä on sunnuntaisin ilmaisia parkkiruutuja. Jos ne ovat täynnä, Tampellan alueella on kolme pysäköintitaloa.

MAJOITUS. Kaikki keskustan hotellit ovat kävelymatkan päässä, useimmat alle kilometrin etäisyydellä. Lähin on Sokos Hotel Tammer, korttelin takana.

ILMOITTAUDU heti saavuttuasi meidän infotiskillä, josta saat osanottajakortin. Kirjoita siihen ISOILLA KIRJAIMILLA nimesi, jotta uudetkin ystävät ja yhteistyökumppanit tunnistavat sinut.

AINA VIIHTEEN PUOLELLA -kirja myynnissä infotiskillä. Kirjassa kerrotaan mm. Lavakauden päättäjäisten historia. Kirjan voi tilata myös nettisivuiltamme.

AIKATAULU

Klo 14 RUOKAILUMAHDOLLISUUS omakustanteisesti Komediateatterin ravintolassa. Keittiömestari kattaa keittolounaan. Ilmoita, osallistutko ruokailuun. Viestiin otsikko LOUNAS, osoitteeseen: studio@radiomusa.fi

Klo 15 SEMINAARI. ”Hieno musiikkikesä – miten tästä eteenpäin”. Yhteistyössä Suomen Luova Talous SULT, Suomen Radio- ja Viestintäjärjestö, Discopress Oy ja Radio Musa.

Klo 17 FOTOSESSIO. Palkittavat kokoontuvat ryhmä- ja yksittäiskuviin, sään salliessa ulos, tai muuten sisätiloihin.

Klo 18 – 22 ILTAGAALA. Kymmeniä esiintyjiä ja palkitsemisia.

Tervetuloa Lavakauden päättäjäisiin!

TULETKO JO LAUANTAINA?

Monet saapuvat jo lauantaina Tampereelle, jossa riittää kiinnostavaa tekemistä. Tässä menovinkkejä:

TAMPEREEN MUSIIKKI

HIFI-HUONE

LEVYKAUPAT. Suomen parhaita levykauppoja löydät keskustasta: Swamp Music, Aikakone, Sammakka-Pop, Levykauppa X, Laukontorin Antikvariaatti

MANSEROCK-näyttely museokeskus Vapriikissa klo 10 – 18.

PAJA BAR. Mansen oma ”Hard Rock Cafe” Hotel Tornissa on somistettu soittimilla, esiintymisasuilla ja muulla tilpehöörillä.

MANSEROCKIN RAITTI. Tutustu kulttuuriraittiin omaan tahtiin.

KOMEDIATEATTERI. Baskervillen koira klo 14 ja klo 19. Pääosissa Ilkka Heiskanen ja Heikki Hela. Liput

AIKUISDISKO Jerun Piilopaikka -pubissa, Hämeenkatu 10 kellarikerros. DJ Ilkka spiikkaa parhaat diskoklassikot, valomies Kari hoitaa retrohenkiset diskovalot.

Tervetuloa Lavakauden päättäjäisiin!